Presenteer jezelf met (meer) zelfvertrouwen


foto: Heidie Mulder
Naast mijn werk als dagvoorzitter ben ik opgeleid tot professioneel presentatiecoach en geef ik ook presentatietraining. Mijn presentatietraining draait om met meer zelfvertrouwen (jezelf) presenteren. Wat is jouw kernboodschap?

Voor wie?

Voor iedereen die meer zelfvertrouwen wil tijdens bijvoorbeeld
- het houden van een presentatie
- het geven van een pitch
- het voeren van een gesprek
- het deelnemen aan een teamoverleg
- het houden van een voordracht of lezing
- het geven van een workshop

Welke mogelijkheden zijn er?

Er zijn verschillende mogelijkheden. Volg de basistraining, de groepstraining met open inschrijving, boek een sessie met mij als presentatiecoach, huur mij in om jouw medewerkers te coachen en te trainen.

Een voorbeeld: de groepstraining

Een training vol praktische informatie over voorbereiden en uitvoeren van je presentatie, over staan op een podium, over hoe presenteer je jezelf? Wat heb jij nodig als je gaat pitchen, jezelf gaat presenteren of een presentatie gaat houden? En hoe doe je dat dan? Na deze training sta je met meer zelfvertrouwen op het podium. Deze training wordt in groepen van minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers gegeven maar kan ook individueel of in company voor een team.

Zelfvertrouwen

Alles draait om zelfvertrouwen. Door ervaringen en begeleiding in werk, scholing, meespelen in musicals, zingen in een koor, vrijwilligerswerk heb ik mijn zelfvertrouwen op het podium opgebouwd. En wat is er mooier om hiervan uit te delen aan mijn deelnemers?

10 voor je presentatie

Veel doen en de theorie er tussendoor verweven. Want hoe bereid je je voor? hoe sta je eigenlijk op het podium? Wat doe je met die microfoon? O, en waar laat ik nou mijn handen? Aan het eind van de training heb jij je eigen 10 voor je presentatie.

Neem jij je podium?

Ik gun iedereen zijn of haar plek op het podium. Het podium van waar jij jezelf presenteert. Het podium: letterlijk, de plek waar je een lezing of presentatie moet geven; figuurlijk, als je in de spotlights staat omdat je een presentatie gaat geven, een pitch, een salesgesprek.

Jij mag je podium nemen, want je mag gezien worden.

Meer informatie? Ik vertel je graag meer!

Liever individueel aan de slag?

Je kunt contact met mij opnemen en samen gaan we kijken wat voor jou werkt om het podium met meer zelfvertrouwen op te gaan. 

>> Lees meer op de pagina over presentatiecoaching

Mogelijkheden in company

Ik maak voor jouw bedrijf of medewerkers een training op maat


Gastspreker bij ZomerOndernemer Zwolle

"Tijdens het project ZomerOndernemer Zwolle gaf Tineke Stuifzand van 10 voor je Dag een presentatietraining voor 25 jongeren met een ondernemersdroom. De training hielp ze bij het pitchen van hun bedrijfsidee. We merkten dat de jongeren uit hun comfortzone stapten en er plezier in kregen. Dankzij de presentatietechnieken die Tineke de jonge ondernemers meegaf, wisten zij hun bedrijf te pitchen op originele wijze met overtuiging en zelfvertrouwen! Bedankt Tineke!" – Stichting The New Entrepreneur

Reactie van deelnemer aan de presentatietraining:

"Ik beveel deze training aan vanwege de koppeling met de praktijk. Het is vooral heel veel doen en daar worden tips op gegeven. Het is heel erg toepasbaar en hier wordt ook op gelet." ---​ Darren, deelnemer training in juni 2017Realisatie: Sybit - Software op Maat