Interactieve workshop

foto's: meet2discover en Hennie Schreuder
Jezelf kunnen presenteren is een must voor iedere ondernemer. In deze interactieve workshop krijg je tips en tricks over hoe jij met meer zelfvertrouwen je pitch, je presentatie, je lezing, je gesprek aan gaat. Hoe sta jij op het podium van jouw gesprek? Je krijgt handvatten voor jouw presentatie door zelf op het podium te staan en door te kijken naar de andere deelnemers.
Het is een praktische workshop waarbij de deelnemers kennis maken met mijn presentatietraining 10 voor je presentatie.

Met meer zelfvertrouwen op het podium staan
Interactieve workshop door Tineke Stuifzand / 10 voor je dag

De workshop van 30 minuten heb ik o.a. gegeven bij het Congrestival Out of the Box in Amersfoort en bij de SEA Ondernemersacademie in De Meerpaal in Dronten. 
​De workshop van anderhalf uur o.a. bij de kerk in Lelystad in het kader van een talentendag.
Voor ZZP-ondernemers in Zeewolde was op 16 februari 2023 een wordkshop van een uur.

Ervaring

Een deelnemer aan een workshop vertelt: “Vorige week heb ik een workshop van 30 minuten gevolgd bij Tineke Stuifzand. Dat je in zo'n korte tijd zoveel kunt doen! Goede tips en adviezen gekregen toen ik op het podium stond. Daar kan ik wat mee. Tineke is krachtig, duidelijk, praktisch en stimulerend. Het smaakt naar meer...”

Tijdsduur en aantal deelnemers

De lengte van de workshop wordt aangepast aan de vraag van de opdrachtgever en varieert van 30 minuten tot anderhalf uur.
Het aantal deelnemers is variabel. De workshop kan in kleinere groepen worden gegeven (maximaal 12 deelnemers) maar ook in / voor een grote groep waarbij de deelnemers in de zaal vanaf hun plek meedoen aan de interactieve workshop.

Zie ook mijn portfolio voor een aantal foto's en terugblik.

>> Mijn workshop of presentatie op jouw event? <<

Maak een afspraak om kennis te maken.

 


Realisatie: Sybit - Software op Maat